Zoeken naar kwetsbaarheden in programma's die op uw computer geïnstalleerd zijn

Programma's op de computer hebben mogelijk kwetsbaarheden die door malware kunnen worden misbruikt. Door uw computer te scannen kunt u deze kwetsbaarheden vinden en infecties voorkomen.

Kaspersky Small Office Security detecteert geen kwetsbaarheden in OpenSSL-programma’s.

De scan op zwakke plekken in apps starten:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Ga naar het gedeelte Beveiliging.
  3. In het blok Scannen klikt u op de knop Scan kiezen.

Dit opent het venster Scannen.

4. Selecteer in het venster Scannen het gedeelte Scan op zwakke plekken in apps.
  5. Klik op de knop Starten.

Het programma scant nu uw computer op kwetsbaarheden in apps.